About us

  Visegrádon a Fő utcában, nem messze a Városházától, a Keresztelő Szent János Templom árnyékában húzódik meg az olasz éttermek egyik hazai gyöngyszeme, a DON VITO.

  Don Vito Corleone a filmvászon egyik legnagyobb alvilági főnöke, aki egy szicíliai kisvárosból eljutott Amerikába, ahol egy maffia hatalmat épített ki egy szerető családi környezetben.
  Az étterem kialakítása is az életútját követi.

  A pizzéria és a nyitott hátsó terasz a szegénységét és az amerikai emigrációt idézi. Itt forró, fa tüzelésű kemencében sült ínycsiklandozó pizzák kényeztetik a vendégeket.

  A következő helyiség az 1920-as évek szeszcsempész világa: bárpulton sörcsap, a polcon whiskey, brandy, konyak, gin,

  bárzongora a fellépő művészeknek, korabeli képek és relikviák a wurlitzertől a lefűrészelt csövű puskáig.

  Innen közelíthető meg a toalett is egy masszív páncélajtón keresztül, ami még további meglepetéseket tartogat a látogatók számára.
  A harmadik terem pedig a sala di Cosa Nostra, amely ódon faburkolatú boxaiban, kényelmes bőrüléseivel várja az igényes vendégek rendeléseit.

  A falon eredeti olasz festmények jelenítik meg a Corleone család tagjait: Carmella Corleone a feleség, Santino (Sonny) Corleone a legidősebb fiú, Tom Hagen az adoptált fiú, Federico (Fredo) Corleone a középső fiú, Constanza, Anthony, Mary és a többiek, és természetesen a Don.
  Az étteremhez egy utcára nyíló terasz is kapcsolódik, ahol tavasztól őszig az utca forgatagában, a szabadban élvezhetik a vendégek az olasz ételeket és borokat.

  Please select facebook feed.